United Nude Fold Mid Coral en Gun Metal
    United Nude Fold Mid Coral en Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal    United Nude Fold Mid Coral en Gun Metal United Nude Fold Mid Coral and Gun Metal

United Nude Fold Mid Coral en Gun Metal

€115,50 €165,00

Opties

 1. Niet op voorraad
De United Nude Fold is gebaseerd op een vloeiende beweging van één strip. De strip plooit zich rond de voet van de voorkant tot de achterkant en vouwt ( fold ) zich om de voet als een sjaal.
 • Enkellaarzen van United Nude
 • Hoogte van de hak ca 6,5 cm.
 • Buitenzool van rubber.
 • Kleur: Koraal en Gun Metaal

Pasvorm
De pasvorm van de United Nude Fold is groter, 80% van onze klanten koopt de schoen 1 maat kleiner dan ze normaal hebben, speciaal voor het Fold Mid model ( met lage hak). De binnenvoering is gemaakt van leer en zal ook met de tijd wat losser worden. Voor de Fold is het belangrijk dat hij mooi om de enkel sluit en met een maat groter zullen ze erg los zitten en dit is duidelijk zichtbaar wanneer de schoenen in combinatie met een jurk of een rok gedragen worden. Een zooltje is een goede oplossing voor degene die een tussenmaat heeft.


Dit past hier goed bij

Damesschoenen Bestsellers